Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru miercuri, 9 mai 2012

Prognoza meteo pentru miercuri, 9 mai 2012

In tara vremea se va mentine in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si local, in special la deal si la munte, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in zonele depresionare.

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari si averse, posibil insotite de fenomene electrice si scurte intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade. Temperatura minima va fi de 13...15 grade.
8 mai 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.