Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine deosebit de calda

Vremea se mentine deosebit de calda

Joi vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil cu unele innorari in vestul, centrul si nordul tarii unde local, mai ales la munte, se vor semnala averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in timpul ploilor. Izolat pot fi conditii de grindina. 

Noaptea gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in regiunile vestice, unde aversele si fenomenele electrice se vor semnala local, vor fi intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni, spre 6 grade.

Vineri in jumatatea de vest a tarii vremea va fi in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta; temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului vremea se va mentine deosebit de calda, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, mai ales seara. 

Temperaturile maxime vor fi de la 20...21 de grade in Dealurile de Vest pana la 31...32 de grade in Campia Romana. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, spre 6...7 grade.

Sambata vom avea vreme in general frumoasa in vest si in sud-vest si averse pe arii destul de extinse in rest. Tendinta este de racorire, dar chiar si asa vedeti ca maximele de sambata vor fi de la 20 la 28 de grade Celsius.
2 mai 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.