Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa in minivacanta de 1 mai

Vreme frumoasa in minivacanta de 1 mai

Vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin si cu totul izolat, dupã-amiaza, la munte vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Dobrogea. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, mai scazute pe litoral.

In Bucuresti vremea este frumoasa si calda, cu cer senin si mult soare. Vantul nu va sufla mai mult de moderat, iar maxima ajunge pe la 29..30 de grade.

Si la munte, norii se raresc semnificativ, asa ca nu mai sunt sanse de ploaie. Vantul va fi mai activ doar prin Muntii Banatului. Soarele este generos si aici, astfel ca regimul termic nu se modifica fata de ieri.

De 1 mai, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor si doar in estul, sud-estul si centrul tarii, precum si in zona Carpatilor Orientali si de Curbura, vor mai fi unele innorari si, pe arii restranse, ploi, mai ales in cursul zilei.
29 aprilie 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.