Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru weekend

Weekendul va debuta cu o vreme in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse in regiunile sudice si vestice, precum si in zona de munte si local in rest, se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat la munte cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul ploilor. 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade. 
Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 10 grade.

Si sambata vremea va fi in general instabila iar cerul se va pastra temporar noros. Pe arii relativ extinse in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse, descarcari electrice si unele intensificari de vant. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupa-amiaza. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 21 de grade. 
Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade.

Duminica, cer mai mult noros in jumatatea de nord a tarii unde local va ploua si se vor semnala descarcari electrice. In sudul tarii, cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza. 
Temperaturile maxime sunt in crestere si se incadreaza intre 18 grade si 23 de grade.
20 aprilie 2012, Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.