Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsoare abundenta la Suceava. Zeci de masini blocate in trafic

Ninsoare abundenta la Suceava. Zeci de masini blocate in trafic

Iarna s-a intors in forta la Suceava, aproape de mijlocul lunii aprilie. Ninge de la mijlocul zilei, de aproapte cinci ore, iar traficul este aproape paralizat.

Ghinionul soferilor este acela ca deszapezirea drumurilor a cazut in sarcina celor de la Drumuri Nationale, care actioneaza in zona Sucevei cu doar cinci utilaje. Asta pentru ca contractele de curatire a drumurilor s-au incheiat pe 31 martie.

Astfel, carosabilul este acoperit de un strat de gheata, iar pe deasupra s-au asternut circa 2-3 cm de zapada apoasa. Pe deasupra mai multi soferi si-au schimbat deja anvelopele de iarna cu cele de vara, fiind surprinsi de zapada.

De aici pana la blocaje a fost doar un pas. Mai multe ambuteiaje s-au format pe DN 17, drumul fiind blocat pe anumite sectoare. Asta ca sa nu punem la socoteala tirurile care nu au mai putut urca pantele abrupte.

Autoritatile avertizeaza ca circulatia va fi grea pe timpul noptii, iar politistii opresc din drum masinile de mare tonaj.
9 aprilie 2012, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.