Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in weekend

Cum va fi vremea in weekend

Presiunea va scadea in cea mai mare parte a continentului, astfel ca depresiunea islandeza va ocupa jumatatea nordica a continentului, cu doi nuclei depresionari, unul in sudul Marii Baltice si altul in nordul Rusiei.

In jumatatea sudica sunt activi nuclei ciclonici in vestul Peninsului Iberice, sudul Frantei si in vestul Ucrainei. Si la noi, presiunea va scadea, iar circulatia sudica la nivelul solului si sud-vestica la inaltime va aduce mase de aer cald, dar si, in general, instabil. Ziua, cerul va prezenta temporar innorari accentuate si local vor cadea averse in cea mai mare parte a tarii, mai ales in sud-vest si la munte. La noapte va ploua pe arii extinse in interiorul arcului carpatic si izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15 litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 24 de grade.

SAMBATA

Vreme in general instabila. Cea mai mare parte a continentului se mentine in camp de presiune scazuta. Numai in sud-vest, presiunea este mai ridicata. In zona tarii noastre, presiunea va fi scazuta, dar circulatia se va reorienta dinspre nord. Asa ca cerul va fi temporar noros si va ploua ziua pe arii extinse in nordul si in centrul tarii si local in rest, iar noaptea, mai ales in sud si in sud-vest. Cantitatile de apa izolat vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 14 si 24 de grade.

DUMINICA

Vreme in racire. La noi, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in jumatatea de est a teritoriului si local in rest. Noaptea, precipitatiile se vor restrange incepand din vest, dar la munte si trecator in Moldova vor fi mixte. Vantul va prezenta intensificari in estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade.
6 aprilie 2012, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.