Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo s-ar putea afla dintr-o ceasca de cafea

Prognoza meteo s-ar putea afla dintr-o ceasca de cafea

Cu ajutorul unei cesti de cafea putem afla cum va fi vremea. Nu este vorba de ghicitul in zatul de cafea, ci de transformarea provizorii a cafelei calde in barometru. Contrar tehnicilor folosite in cazul ghicitului in cafea, pentru a afla cum va fi timpul probabil trebuie sa urmaresti miscarea bulelor de aer de la suprafata bauturii.

Practic, cafeaua trebuie turnata intr-o ceasca, adaugandu-se ulterior lapte si zahar pentru ca bautura sa produca mai multe bule de aer, caz in care "citirea" ar fi mai evidenta. Aceleasi rezultate s-ar putea obtine si in cazul unui ceai sau a unei bauturi pe baza de ca cao, cu o singura conditie: ca bautura sa fie calda, potrivit Agerpres.
 
28 martie 2012, Sursa: Gandul.Info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.