Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste. Vezi unde ar putea ninge.

Vremea se raceste. Vezi unde ar putea ninge.

Intr-un interviu acordat EVZ, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, a spus cum va fi vremea in urmatoarea perioada, daca vara va veni mai devreme anul acesta si daca mai sunt pericole de inundatii

Evenimentul Zilei: Au aparut informatii ca iarna si-ar putea face prezenta din nou pana la sfarsitul lui martie. Cum va fi vremea in urmatoarea perioada?

Directorul executiv al ANM, Elena Mateescu: Martie, prima luna a primaverii, reprezinta perioada de trecere de la sezonul rece la cel cald si, de aceea, vremea poate avea un aspect schimbator, iar fenomenele de iarna isi mai pot face aparitia, desigur nu la intensitatea din lunile precedente. Pana in acest moment, luna martie a fost in acest an lipsita de precipitatii importante cantitativ si este destul de probabil ca aceasta situatie sa se mentina pana la sfarsitul lunii.  

Temperaturile din ultimele zile au fost cu pana la 10...12 grade mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei, astfel incat o racire treptata, pe care o asteptam saptamana viitoare, nu ar face decat sa coboare valorile termice spre normalul perioadei. Trecator, la munte, cel mai probabil in Carpatii Orientali, vor mai fi conditii de ninsoare slaba.

Vezi mai mult...
26 martie 2012, Sursa: EVZ.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.