Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / E vremea conferintelor!

E vremea conferintelor!

Dupa doua editii consecutive de succes derulate la Iasi in 2010 si 2011, Conferinta Finantare.ro se extinde in 2012, la nivel national. Aceasta va avea loc in 3 din cele mai mari orase din Romania: Iasi (7 iunie), Bucuresti (4 octombrie) si Cluj-Napoca (29 noiembrie)

Conferinta Finantare.ro 2012, forumul national de finantari europene, management de proiect si investitii, isi deschide portile pentru toti antreprenorii, consultantii, potentialii beneficiari de fonduri si proiecte europene, managerii de proiect, intreprinzatorii si reprezentantii APL-urilor, ONG-urilor din Romania.

Participantii vor avea parte si in acest an de networking si informatii utile cu privire la tendintele anului 2012, oferite cu ajutorul speakerilor cu experienta practica si a temelor de actualitate prezentate de acestia. 

Astfel, evenimentul isi propune sa sprijine cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene in Romania si sa sustina viitorul antreprenorilor, consultantilor si managerilor de proiect din Romania, care au nevoie de incredere si suport din partea celor care au reusit in dezvoltarea propriilor idei de afaceri.

Mai multe informatii despre evenimentul care va avea loc la Iasi, primul din punct de vedere cronologic, se gasesc aici: www.iasi2012.finantare.ro

De asemenea ne puteti contacta pentru orice propuneri, colaborari si informatii la adresa: [email protected].

Va asteptam cu drag!
19 martie 2012, Sursa: Finantare.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.