Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Primul weekend de primavara. Duminica va fi vreme de luna mai!

Primul weekend de primavara. Duminica va fi vreme de luna mai!

In Banat vor fi 22 de grade, iar in celelalte regiuni se vor atinge 18-20 de grade.

Vremea se va incalzi de la o zi la alta in acest sfarsit de saptamana, iar ploile vor mai fi prezente doar izolat, in Moldova.

BANAT

Vineri: cer mai mult senin, vant slab, maxime cuprinse intre 10 si 15 grade si minime intre 0 si 6 grade.
Sambata: procesul de incalzire continua, temperaturile urmand sa ajunga la valori cuprinse intre 17 si 20 de grade, cu minime intre 0 si 7 grade. Cerul va fi mai mult senin.
Duminica: va fi si mai cald decat sambata, la amiaza urmand sa se semnaleze temperaturi de 22 de grade, iar vantul va avea doar usoare intensificari.

TRANSILVANIA

Vineri: vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab cu usoare intensificari. Valorile termice minime vor oscila intre -1 si 4 grade, in timp ce, la amiaza acestea vor fi de 6 grade Celsius in estul regiunii, dar vor atinge nivelul de 14 grade in Crisana.
Sambata: trendul de incalzire va continua, iar cerul va fi mai mult senin. La amiaza se vor semnala maxime de 17 grade in Maramures si in centrul regiunii. 
Duminica: vremea va deveni chiar calda pentru aceasta perioada a anului, cu maxime cuprinse intre 16 si 20 de grade Celsius, in timp ce noaptea valorile termice vor oscila intre - 3 si 6 grade.

MOLDOVA

Vineri: si aici vremea se incalzeste dar izolat se vor mai semnala ploi. Vantul va avea intensificari in zonele inalte, iar temperaturile maxime se vor situa intre 7 si 11 grade, in timp ce noaptea se vor intregistra intre -3 si 1 grad Celsius.
Sambata: norii se vor risipi, iar temperaturile vor creste pana la 17 - 18 grade. 
Duminica: si aici vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, la amiaza fiind anuntate temperaturi cuprinse intre 16 si 20 de grade Celsius. Din nou, in zonele joase este posibila aparitia cetii, dimineata si noaptea.

OLTENIA SI MUNTENIA

Vineri: procesul de incalzire se va resimti evident si aici pentru ca temperaturile vor ajunge la 10 - 16 grade Celsius pe parcursul zilei, in timp ce noaptea si dimineata se vor situa intre -5 si 1 grad.
Sambata: temperaturile la amiaza vor fi mai mari decat cele de vineri, ajungand la valori cuprinse intre 14 si 20 de grade, in timp ce minimele vor ramane.
Duminica: si aici se vor depasi valorile termice obisnuite, mercurul din termometre urmand sa ajunga la 18 - 22 de grade. Izolat, in zonele joase se va semnala ceata.

DOBROGEA

Vineri: temperaturi in crestere dar mai scazute, totusi, decat in celelalte regiuni. Se anunta maxime de doar 7 - 10 grade. 
Sambata: cer mai mult senin, vant slab, temperaturi maxime intre 10 si 17 grade si minime cuprinse intre 2 si 5 grade Celsius.
Duminica: pe Litoral vor fi maxime de doar 10 - 12 grade, in timp ce in restul regiunii temperaturile vor urca pana la 21 de grade. Minimele din noaptea de duminica spre luni vor fi de 4-8 grade Celsius.
16 martie 2012, Sursa: EVZ.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.