Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste usor

Vremea se raceste usor

MIERCURI

IN TARA: Cerul va fi temporar noros. La munte vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare, iar in centrul si estul tarii pe arii restranse ziua vor predomina ploile, iar in cursul noptii vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului numai izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in regiunile estice. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de ziua precedenta in sud-vestul tarii, vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.

BUCURESTI: Cerul va fi variabil ziua, dar se va innora spre seara, iar noaptea vor fi conditii de lapovita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 0...2 grade.

JOI

IN TARA: Vremea se va raci usor fata de intervalul precedent in nordul, centrul si estul tarii. Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor in cursul zilei, iar noaptea va deveni variabil. Se vor semnala precipitatii mixte local in est si pe arii restranse in centru, iar in restul teritoriului cu totul izolat si trecator va ploua slab. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in regiunile estice si va sufla tare in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 14 grade in sud-vest, iar cele minime se vor situa intre -9 si 1 grad, mai scazute in depresiuni spre -14 grade. La sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.
13 martie 2012, Sursa: Gandul.info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.