Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduta in urmatoarele zile

Vreme calduta in urmatoarele zile

VINERI 

IN TARA: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte unde cu totul izolat va ninge slab. Innorari temporare vor mai fi in primele ore ale zilei si in sud-estul extrem, unde vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -10 si 0 grade.

LA BUCURESTI: Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

LA MUNTE: Cerul va fi variabil, cu innorari temporare  si izolat ninsori slabe mai ales in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali.  Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o usoara crestere fata de zilele precedente. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

SAMBATA

IN TARA: Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea sudica a tarii unde, mai ales in zona de munte, trecator va fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, in crestere usoara, va avea valori maxime cuprinse intre 2 si 12 grade si minime intre -8 si 0 grade, usor mai coborate in depresiuni. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase se va semnala ceata.

LA MUNTE: Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros in cursul zilei, cand vor mai fi conditii ca trecator, mai ales in Carpatii Meridionali, sa fulguiasca, apoi va deveni  variabil.  Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni se mentin conditiile pentru formarea cetii.

DUMINICA

LA MUNTE: Cerul se va innora treptat incepand din nordul Carpatilor Orientali si mai ales dupa-amiaza si noaptea va ninge in toate zonele montane. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori mai scazute decat in intervalul anterior, mai ales la valorile diurne.
8 martie 2012, Sursa: Gandul.info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.