Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de pana la 12 grade in weekend

Temperaturi de pana la 12 grade in weekend

Vineri vremea se incalzeste usor. Cerul va fi temporar noros, dar numai pe arii restranse se vor semnala precipitatii, sub forma de ploaie in Banat, Crisana si Dobrogea si precipitatii mixte in Maramures, Transilvania, Moldova si Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-vest.

Vineri - Bucuresti:

In capitala, dimineata va fi rece, -6...-4 grade, si cu putina ceata. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, mai generoasa decat ieri, se va situa in jurul valorii de 8 grade.

In tara:

In regiunile de dincolo de Carpati, vremea se incalzeste dar cerul va fi mai incarcat de nori fata de ieri. Precipitatiile acopera arii restranse si sunt sub forma de ploaie in Banat si Crisana si mixte in Maramures si Transilvania. Sunt conditii de formare a poleiului, iar vantul va prinde si el putere. Maximele zilei pornesc de la 3..4 grade in estul Transilvaniei si ajung la 12 grade la Timisoara si Arad, 11 la Oradea.

In sud, vreme frumoasa in Oltenia cu maxime mari de 13 grade la Drobeta si Craiova, 11 la Ramnicu Valcea. In Muntenia, cer mai mult noros si pe arii restranse precipitatii mixte. Dar si aici maximele depasesc valorile normale: 9 grade la Alexandria si Ploiesti, 7 la Slobozia si Buzau. Vantul se intensifica insa, ca dealtfel in toata tara, si mai fura si el 1..2 grade accentuand senzatia de rece.

In Dobrogea, mai putin soare decat ieri si pe arii restranse sunt sanse sa ploua. La amiaza vor fi 4 grade la Tulcea, 6 la Cernavoda si 7 la Constanta.

In Moldova,  vreme mai degraba inchisa, pe arii restranse ploua sau chiar ninge. Totusi maximele sunt ridicate: 6 grade la Suceava si Iasi, 7 la Bacau, 6 la Focsani si 3 la Galati.

Sambata - Bucuresti:

In capitala, vreme in general frumoasa si calda cu zero grade dimineata si o maxima de 10 grade

In tara:

Cerul va fi mai mult senin in jumatatea de vest si cu innorari temporare in cea de est unde, in prima parte a zilei izolat va mai ninge slab. Vantul va continua sa sufle tare la munte, iar in celelalte regiuni va prezenta intensificari locale cu viteze mai mari in  Moldova si Dobrogea. Maximele vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade cu cele mai ridicate valori in Oltenia dar si cu valori mai mici , 2..3 grade in depresiunile din estul Transilvaniei In capitala, vreme in general frumoasa si calda cu zero grade dimineata si o maxima de 10 grade.

Duminica - Bucuresti: 

In capitala va fi putin mai rece decat sambata, -5 grade dimineata si 8 la amiaza dar aspectul vremii se mentine in general frumos.

In tara:

Şi suminica, vreme in general frumoasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in nord-estul tarii unde izolat va mai fulgui. Temperaturile maxime scad usor, pornesc de la 1..2 grade in nordul Moldovei si in depresiunile transilvane si ajung totusi la 10..11 grade in Oltenia.
2 martie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.