Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / De luni reincep ninsorile si se raceste

De luni reincep ninsorile si se raceste

Precipitatii locale sunt anuntate in nord, in est si partial in tinuturile centrale si vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

In celelalte zone predomina timpul frumos, precipitatiile apar sporadic si vor fi indeosebi ploi.

Masa de aer rece din nord-estul continentului va cobori treptat in urmatoarele zile si va ajunge sa influenteze toata jumatatea estica. In schimb, zonele vestice si sud-vestice se vor afla sub influenta unui aer cald.

Duminca, la noi in tara temperaturile incep sa scada, iar racirea vremii se va simti mai ales in regiunile nordice.

In vest, nord si centru asteptam innorari temporare si precipitatii slabe mixte. La munte vor fi indeosebi ninsori. Norii se aduna si in celelalte zone, insa precipitatiile pot sa apara abia dupa lasarea noptii si vor fi sub forma de ploaie.

Maximele termice se vor situa intre 2 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in tinuturile sudice.

Luni vremea continua sa se raceasca. Va ninge slab in nordul, in centrul tarii si la munte. In rest precipitatiile vor fi rare. Marti vin alte ninsori slabe: ziua in centru, sud si est, iar noaptea in vestul si nord-vestul tarii.

Pentru miercuri se anunta atmosfera cam mohorata, ninsori locale in nord, est si centru si maxime intre minus 4 si plus 6 grade.
26 februarie 2012, Sursa: ProTV




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.