Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea primavara aceasta?

Cum va fi vremea primavara aceasta?

Nu scapam de frig nici la primavara. Sau cel putin asa spun cei de la canalul meteorologic Weather Services International care anunta o primavara rece si uscata pentru tot sudul Europei, inclusiv pentru Romania.

Fenomenul de incalzire va fi incetinit in estul si sud-estul Europei, din cauza cantitaților insemnate de zapada care au cazut recent, scrie Jurnalul.

"Vom avea parte de o primavara cu temperaturi peste cele normale in nordul continentului si temperaturi sub limita normala in sudul continentului. În nord ne putem astepta la ploi si vant puternic, in timp ce in sud vom avea o vreme mai uscata si fara vanturi puternice", a spus meteorologul sef al WSI, Todd Crawford.

Potrivit datelor WSI, in sudul Europei, incluzand Romania, temperaturile se vor mentine sub limita obisnuita atat in luna martie (5,7 grade Celsius) cat si in aprilie (12,4 grade Celsius).
21 februarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.