Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ceata, polei, dar si temperaturi pe plus. Prognoza meteo pana vineri

Ceata, polei, dar si temperaturi pe plus. Prognoza meteo pana vineri

La noapte, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, sub forma de ninsoare in Moldova, Maramures, local in Transilvania si mixte, pe arii restranse in Banat si Crisana. La munte va ninge, moderat cantitativ in nordul Carpatilor Orientali.

In restul teritoriului vor fi innorari temporare si va fi ceata local in sud si sud-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre -11 si -1 grad, usor mai ridicate pe litoral.

Marti, cerul va fi variabil in nord-vest si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului, unde, mai ales ziua, izolat va fulgui. In sud si sud-est se va semnala ceata cu chiciura, pe arii restranse persistenta, iar noaptea local si in centru. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari si in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 6 grade, cu cele mai coborate valori in zonele cu ceata persistenta.

Miercuri, cerul va fi temporar noros, iar in zonele joase, cu precadere din sudul tarii se va semna ceata pe arii restranse persistenta, asociata cu chiciura, fulguiala sau burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 6 grade, cu cele mai coborate valori in zonele cu ceata persistenta.

Joi, cerul va fi temporar noros si, mai ales in a doua parte a intervalului, vor cadea precipitatii mixte, local in jumatatea de nord a teritoriului si pe arii restranse in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 4 grade, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 2 grade. Local, in special in Campia Romana, va mai fi ceata.

Vineri, cerul va fi mai mult noros si temporar vor cadea precipitatii mixte, local in regiunile vestice, nordice si centrale si pe arii restranse in restul teritoriului. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari la munte si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 3 grade.
21 februarie 2012, Sursa: ProTV
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.