Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de pana la 6 grade Celsius, in urmatoarele 24 de ore

Temperaturi de pana la 6 grade Celsius, in urmatoarele 24 de ore

Un raport privind situatia hidrometeorologica si a calitatii mediului al Ministerului Mediului arata ca temperaturile maxime prognozate in urmatoarele 24 de ore vor avea valori pozitive la nivel national, inclusiv in Bucuresti, si se vor incadra intre -4 si 6 grade Celsius, scrie Agerpres. 

Potrivit comunicatului, in intervalul 20 februarie, ora 09.00 - 21 februarie, ora 09.00, in tara, vremea se va mentine rece, iar cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale, unde, temporar, vor cadea precipitatii mixte in cursul zilei si mai ales sub forma de ninsoare noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade Celsius, iar cele minime intre -11 si -1 grad Celsius, usor mai ridicate pe litoral.

In Capitala, vremea va fi rece cu cer temporar noros. Dimineata si noaptea se va semnala ceata asociata cu chiciura, iar vantul va sufla in general slab. Maximele inregistrate vor fi cuprinse intre zero si 1 grad Celsius, in timp ce minimele se vor situa intre -8 si -6 grade Celsius.

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a avertizat, sambata, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna, ca exista riscul inundarii unor zone ale Capitalei in situatia topirii rapide a zapezilor, pericolul cel mai mare fiind pe strazile unde nu exista canalizare.

In ceea ce priveste riscul de avalansa valabil pentru zonele neamenajate din masivele Bucegi si Fagaras (versantul nordic), acesta se mentine mare si insemnat. În prezent, stratul de zapada masoara 235 cm la Balea-Lac, 107 cm (Vf. Omu), 115 cm (Sinaia), 101 cm (Predeal) si 82 cm (Fundata). În masivul Fagaras, stratul de zapada proaspata uscata de la suprafata masoara 30-50 cm, dar poate depasi pe alocuri aceasta dimensiune. Totodata, in Bucegi, stratul de nea este mai redus la suprafata, dar la altitudini mai joase acesta are o rezistenta scazuta si masoara circa 20-30 cm. 
20 februarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.