Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Aproape 80 de trenuri sunt anulate, se circula greu pe patru drumuri nationale. Aeroporturi cu probleme din cauza cetii

Aproape 80 de trenuri sunt anulate, se circula greu pe patru drumuri nationale. Aeroporturi cu probleme din cauza cetii

79 de trenuri sunt anulate luni dimineata si patru linii ferate sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Vedeti pe pagina cfr.ro ce trenuri nu cricula.

Circulatia se desfasoara ingreunat pe patru drumuri nationale, din cauza viscolului sau a lucrarilor de largire a drumului, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Acestea sunt:
DN 1H (ALESD (BH)-NUSFALAU(SJ)
DN 2C in judetul Buzau
DN 2N (Bogza - Dumbraveni - Jitia)
DN 2R (Jitia - Vintileasca). 
Nu sunt portiuni de drumuri inchise circualtiei. 

Pentru a va informa despre starea carosabilului accesati pagina de internet cnadnr.ro.

Pe mai multe aeroporturi din tara traficul se desfasoara cu probleme din cauza cetii. Acestea sunt: Arad, Bacau, Baia Mare, Bucuresti (Baneasa si Henri Coanda), Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara si Tulcea.
20 februarie 2012, Sursa: Hotnews




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.