Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Pericol de inundatii in Bulgaria. Temperaturile vor creste pana la 8-10 grade Celsius

Pericol de inundatii in Bulgaria. Temperaturile vor creste pana la 8-10 grade Celsius

Temperaturile vor creste in saptamana urmatoare in Bulgaria pana la 8-10 grade Celsius, potrivit meteorologilor, situatie care poate conduce la producerea unor inundatii, avertizeaza expertii.
 Guvernul monitorizeaza constant barajele din tara si eliberarea controlata a apelor in cazul unor baraje mai putin sigure, scrie Novinite.com.

Colegiul militar din centrul orasului Veliko Tarnovo pregateste lansarea unui program de pregatire a primarilor din regiune si din tara in prevenirea si modalitatea de actiune in caz de dezastre.

Intre timp, pagubele provocate de inundatii in satul Biser din sudul tarii la 6 februarie sunt estimate la trei milioane de leva (1,5 milioane de euro). Un numar de 55 de case au fost distruse in satul Biser si in cel vecin, Lesnikovo, dupa ce s-a rupt barajul Ivanovo. Valoarea pagubelor nu include si pagubele produse infrastructurii, cum ar calea ferata, drumurile si podurile. 
19 februarie 2012, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.