Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Mai sunt inchise 3.000 de scoli. Cursuri suspendate si vineri, la Iasi, Buzau si Vrancea

Mai sunt inchise 3.000 de scoli. Cursuri suspendate si vineri, la Iasi, Buzau si Vrancea

Aproape 3.000 de unitati de invatamant sunt inchise, joi, in intreaga tara, din cauza conditiilor meterologice, informeaza un comunicat de presa emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS).

"In total, la nivel national, se inregistreaza un numar de 2.952 de unitati de invatamant inchise (fata de 6.667 in ziua precedenta)", se arata in documentul amintit.

De asemenea, in judetele Iasi, Buzau si Vrancea, cursurile raman integral suspendate pana la sfarsitul saptamanii, in timp ce in judetele Braila si Calarasi raman inchise doar scolile din mediul rural.

"In celelalte judete, situatia se prezinta astfel: 12 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant, sapte judete inregistreaza maximum 100 de unitati de invatamant inchise, iar alte opt judete - peste 100 de unitati de invatamant inchise", potrivit Ministerului Educatiei.

In 15 judete din tara, activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in conditii normale, nefiind afectata de temperaturile scazute. 

Linia speciala Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezinta indicativul telefonic al judetului) ramane in continuare la dispozitia parintilor pentru a afla in timp real situatia unitatilor de invatamant in care sunt inscrisi elevii.
9 februarie 2012, Sursa: Antena3
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.