Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 349 de localitati, afectate de viscol. Oamenii au ramas fara lumina, apa sau alimente

349 de localitati, afectate de viscol. Oamenii au ramas fara lumina, apa sau alimente

349 de localitati din tara sunt afectate de caderile de zapada si de viscol. In mai bine de 180 de localitati, oamenii au ramas fara curent. Peste 2.500 de scoli sunt inchise, iar zeci de judete sunt izolate din cauza drumurilor blocate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului General pentru situatii de urgenta, Alin Maghiar, 349 de localitati sunt afectate de conditiile meteo, dintre care 167 au intrerupte comunicatiile rutiere sau feroviare, in 181 de localitati sunt probleme la alimentarea cu energie electrica, iar 577 de retele de electricitate sunt afectate in 15 judete.

Acesta a precizat ca Ministerul Administratiei si Internelor a actionat cu 3725 de persoane, dintre care 410 personal ISU, 167 de jandarmi, 2918 politisti, 235 politisti de la Frontiera si patru persoane de la Inspectoratul General de Aviatie, scrie Agerpres.

In judetele Vrancea, Galati, Braila, Ialomita, Buzau, Calarasi si Tulcea, toate drumurile nationale sunt blocate, iar autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti-Fetesti, este de asemenea inchisa circulatiei rutiere, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Alin Maghiar.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a anuntat ca la nivel national vor fi inchise 2.667 de unitati de invatamant.
6 februarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.