Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / STAREA TRAFICULUI. Lista DRUMURILOR BLOCATE actualizata

STAREA TRAFICULUI. Lista DRUMURILOR BLOCATE actualizata

CNADNR a decis inchiderea DN 2 Urziceni-Buzau si a DN1D Albesti Paleologu-Urziceni. Noi drumuri sunt inchise.

UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 13:30 s-a inchis traficul pe DN 67C Novaci - Ranca intre kilometrii 24 si 34 la Ranca.  

UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 13:00 a fost restrictionat traficul pe DN 1A Blejoi - Sacele pentru vehiculele cu masa totala maxima adminsa de peste 7,5 tone.

UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 13:00 s-a inchis traficul pe DN 23A Focsani - Gologanu - Ciorasti si DN 2N Bogza - Dumbraveni - Jitia din cauza viscolului.

De asemenea pe drumul national DN 4 Bucuresti - Oltenita a fost restrictionat traficul vehiculelor cu masa totala maxima admisa mai mare de 7,5 tone.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 11:30 s-a inchis traficul pe urmatoarele drumuri nationale.

1. DN 2 Urziceni - Buzau
2. DN 2R Jitia - Vintileasca (judetul Vrancea)
Totodata, au fost instituite urmatoarele restrictii:
1. DN 5 Bucuresti - Giurgiu pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone
2. DN 5B Ghimpati - Giurgiu pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone
3. DN 10 Buzau - Brasov pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone
4. DN 3 Bucuresti - Lehliu pentru vehiculele cu masa totala maxima admisa de peste 7,5 tone
Raman inchise urmatoarele drumuri nationale:
1. DN 24D Barlad - Galati
2. DN 23B Maicanesti - Ciorasti
3. DN 22 Ramnicu Sarat - Braila
4. DN 2C Costesti - Slobozia

Circulatia se desfasoara in conditii de iarna. CNADNR roaga participantii la trafic sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera in vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducatorii auto trebuie sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor.
3 februarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.