Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Dupa un ger de -32 de grade Celsius, peste Romania vin ninsorile

Dupa un ger de -32 de grade Celsius, peste Romania vin ninsorile

La primele ore ale diminetii cerul era variabil si senin in aproape toata tara. Cativa nori mai erau prin sud-vest si nord-est, iar vantul sufla slab si moderat.

Cea mai scazuta temperatura se inregistra la Intorsura Buzaului, - 32,5 de grade, iar cea mai ridicata la Oravita, -7 grade.

Miercuri, vremea va fi geroasa, mai ales dimineata si noaptea. In nordul Moldovei, pe litoral si in sud-vest vor fi ceva sanse sa fulguiasca, dar cu totul izolat.

Va ninge slab abia dupa lasarea noptii in regiunile sudice. Vantul va fi destul de nervos in sudul Banatului, pe litoral si in zona montana inalta, iar dimineata si seara in zonele joase va fi ceata asociata cu depuneri de chiciura.

Maximele vor fi de la -15 la -5 grade cu valori ceva mai mari in Crisana si in Banat.

Joi va ninge slab in sud si in sud-vest, vineri va ninge in toata tara, dar mai ales seara si noaptea în regiunile sudice, izolat mai abundent.

Sambata va ninge in toata tara. Pe suprafete restranse cantitatile vor fi insemnate, iar in sud-est va fi lapovita si se va forma polei.

Temperaturile incep sa creasca, gerul naprasnic se mai domoleste. Asta nu inseamna ca va fi vreme calda.
1 februarie 2012, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.