Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger naprasnic: -32,5 grade Celsius

Ger naprasnic: -32,5 grade Celsius

Un nou record de temperatura a fost inregistrat azi dimineata la Intorsura Buzaului. Locuitorii din aceasta zona au avut parte de -32,5 grade Celsius, acesta fiind cea mai scazuta temperatura atmosferica inregistrata in acest an.

Meteorologii de la Statia meteo din Intorsura Buzaului au mentionat ca la sol temperatura a fost si mai scazuta, inregistrandu-se -34 de grade Celsius. Astazi este cea de-a cincea zi consecutiv cu valori sub 26 de grade in judetul Covasna.

Tot in aceasta  dimineata, la Sfantu Gheorghe au fost -27 grade Celsius, la Baraolt -26, iar la Targu Secuiesc, -24.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in ultimii 100 de ani in judetul Covasna a fost de -35,8 grade Celsius in 8 februarie 2005, la Intorsura Buzaului, record nemaiatins din anul 1939.
1 februarie 2012, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.