Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 1 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru aceasta iarna

Prognoza meteo pentru aceasta iarna

Prognoza meteo pentru aceasta iarna

Meteorologii avertizeaza ca temperaturile din luna decembrie vor scadea, inregistrandu-se valori mai mici decat regimul termic specific acestei perioade a anului. Zapada isi va face simtita  prezenta, cel mai posibil de sarbatori.
Maximele lunii decembrie sunt cuprinse intre -1 si 9 grade Celsius. In depresiunile din nordul si centrul tarii, temperatura ar putea ajunge la -15 grade Cesius.

In luna ianuarie, temperaturile vor inregistra pargul termic normal specific iernii, cu maxime cuprinse intre -4 si 6 grade Celsius. Temperaturi mai mici vor fi in centrul si nordul tarii, cand minimele vor cobori la - 20 de grade Celsius. Ianuarie va aduce ninsori abundente mai ales in Muntenia, sudul Moldovei si Dobrogea, unde va fi viscol.

In luna februarie vor fi viscol si nopti reci, cu minime de -15 grade Clesius, dar si maxime de 15 grade Celsius, mai ales in sud-estul tarii.

Sursa: Realitatea

4 decembrie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.