Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Am scapat de zapada si viscol, urmeaza GERUL

Am scapat de zapada si viscol, urmeaza GERUL

Vremea va fi deosebit de rece si vineri geroasa noaptea in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in sud-estul tarii, unde, mai ales ziua, va mai ninge local, iar vantul va avea intensificari.

Meteorologii anunta ca din aceasta noapte temperaturile vor cobori sub limita gerului.

Vineri la pranz, avertizarile au fost au fost ridicate, cu exceptia judetelor Tulcea si Constanta, unde vantul inca mai persista.

Vineri, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea. Cerul va fi mai mult noros si temporar, indeosebi in prima parte a zilei, vor mai fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -13...-11 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica va continua sa creasca.

Sambata, vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, pe arii restranse, mai ales in regiunile sudice, va mai fulgui, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre -11 si -1 grad, usor mai ridicate in vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -19 si -9 grade.

Dimineata si noaptea va fi ceata local in zonele joase, asociata cu depunere de chiciura. Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in nordul si centrul tarii si temporar noros in rest unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime intre -20 si -10, mai coborate in depresiuni si usor mai ridicate in vest. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

La munte

Sambata va fi deosebit de rece, ger mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va mai fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea local va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

Duminica, vremea va fi geroasa, mai ales noaptea si dimineata. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste unde trecator va spulbera zapada. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.
27 ianuarie 2012, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.