Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninge in Bucuresti!

Ninge in Bucuresti!

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Pe arii restranse in Maramures, Transilvania, Moldova, Banat si Crisana vor fi ninsori, in general slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta unde trecator va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 6 si 4 grade. 

In capitala, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata, mai rece decat ieri, minus 4, minus 5 grade iar la amiaza in jur de 2, 3 grade.

In tara: Nici o speranta de soare astazi in regiunile de dincolo de Carpati. Dar ninsorile sunt tot putine si slabe. Maximele au valori modeste pentru aceasta data: 2 grade la Timisoara, 1 grad la Arad si zero la Oradea si Satu Mare, iar in Transilvania, unde dimineata va fi geroasa, maximele vor fi negative minus 2 grade la Cluj, minus 1 la Sibiu si minus 6 la Miercurea Ciuc. In sud, mai putin soare decat ieri dar nici o speranta de ninsoare. La amiaza temperatura trece de limita de inghet dar putin, cel mult 3 grade cum este la Drobeta Turnu Severin, Slatina si Giurgiu, 1 grad la Calarasi si Buzau.

Miercuri
 
Capitala: In capitala, o dimineata rece in jur de minus 5 grade si la amiaza cel mult 2 grade.
 
In tara: Miercuri, dupa o noapte rece, geroasa in nordul si centrul tarii, ziua va fi si ea rece in cea mai mare parte a tarii. In nord si centru, maximele sunt negative, pornind de la minus 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei. In restul tarii, maximele trec de zero grade pana la 5 grade in vestul Olteniei la Drobeta Turnu Severin si Tg. Jiu. Cerul va fi variabil, cu innorãri pe parcursul zilei in Banat si in zona Carpatilor Orientali, unde doar izolat vor fi ninsori slabe.

Joi
 
Capitala: Se incalzeste vremea in capitala, 4 grade la amiaza si un aspect predominant frumos al vremii pana catre seara cand este posibil sa se innoreze.
 
In tara: Joi inca din cursul noptii de regiunile nordvestice se apropie un sistem noros ce aduce ninsori. Ziua fenomenele se extind si cuprind vestul, centrul si nordul tarii unde vor fi precipitatii pe arii relativ extinse. Dar findca vremea se mai incalzeste, este posibil ca in Campia de vest ninsorile sa treaca temporar in lapovita si ploaie si se creeaza astfel conditii de polei. Maximele sunt pozitive in cea mai mare parte a tarii cu exceptia depresiunilor intramontane minus 2 grade la Miercurea Ciuc si ajung la 7 grade la Drobeta Turnu Severin.
17 ianuarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.