Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori si lapovita in mai multe regiuni din tara

Ninsori si lapovita in mai multe regiuni din tara

Vineri norii si precipitatiile vor prefera tot vestul, nord-vestul si centrul tarii. In Transilvania, in Maramures si la munte va ninge slab si pe arii restranse, iar in Banat si in Crisana va predomina lapovita. Incepand de vineri, meterologii anunta ninsori si precipitatii mixte in mai multe regiuni din tara.

Vineri - Bucuresti:

In capitala, dimineata va arata minus 5...minus 3 grade in termometre. Pe parcursul zilei , soare, dar trecator si nori. Meteorologii ne promit o maxima in jur de 7 grade.

In tara:

In vestul, centrul si in nordul tarii va fi o zi mohorata si mai rece decat in celelalte regiuni. Norii vor fi destul de consistenti si nu sunt sanse sa razbata soarele. Nu vor lipsi ninsorile, e drept, slabe, mai ales din Transilvania si putina lapovita prin Campia de Vest. Sunt prognozate 0 grade la Miercurea Ciuc, 2 in Brasov si 3 la Targu Mures.

Sambata - Capitala: 

In capitala cerul va fi temporar noros insa probabilitatea de precipitatii este redusa, vantul se va intensifica treptat, iar regimul termic se mentine peste cel normal: minus 3, minus 2 grade dimineata si in jur de 8 la amiaza

In tara:

Maine vor fi ninsori in Maramures si la munte si precipitatii mixte in Banat, Crisana, Transilvania si deasemenea in Moldova dar aici doar pe arii restranse. Temperaturile maxime, in continuare putin deasupra celor normale pentru aceasta data, vor fi cuprinse, in general, intre 1-2 grade in depresiunile transilvane si 10-11 grade in sud: Drobeta, Craiova, Ploiesti si Giurgiu.

Duminica - Capitala: 

Vremea se va raci in Capitala. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade

In tara:

Vremea va intra intr-un proces de racire. Cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii unde local va ninge. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si ninsorile rare. Vantul va avea intensificari in toate zonele tarii iar la munte va sufla tare viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime scad cu circa 4 grade fata de vineri - de la minus 4 grade la Miercurea Ciuc pana la 7 grade la Craiova, Slatina, Alexandria si Giurgiu.
12 ianuarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.