Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria: circulatie ingreunata din cauza ninsorilor si viscolului

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria: circulatie ingreunata din cauza ninsorilor si viscolului

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza persoanele care vor sa calatoreasca in Bulgaria ca pe drumurile din aceasta tara se circula cu dificultate, din cauza ninsorilor abundente si a vantului puternic.

Intr-un comunicat transmis sambata, MAE informeaza ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se inregistreaza blocaje in circulatie in special in regiunile Plevna, Loveci si Smolian, cu toate ca utilajele de deszapezire actioneaza fara intrerupere.

Cetatenii romani aflati in trafic pe teritoriul Bulgariei si care se confrunta cu probleme deosebite sunt sfatuiti sa apeleze telefonul de urgenta 112, precizeaza  MAE.

Potrivit unor informatii obtinute de la Ministerul bulgar al Afacerilor Interne, in aceasta perioada sunt inchise traficului rutier trecatorile Zlatishki, Tvardishki, Varbishki, Vratnik, Petrohan, Troian.

Prin celelalte trecatori este permisa circulatia numai autoturismelor dotate cu lanturi antiderapante.
7 ianuarie 2012, Sursa: Hotnews
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.