Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / AVERTIZARE METEO: Ninsori in tara, mai ales in Transilvania si Moldova

AVERTIZARE METEO: Ninsori in tara, mai ales in Transilvania si Moldova

Meteorologii anunta ninsori in majoritatea regiunilor din tara, incepand din aceasta seara de la ora 18.00 si pana maine la ora 18.00. Sunt vizate: zona montana, sud-estul Transilvaniei, apoi local si  Moldova.

Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, in special in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, unde rafalele vor depasi 90 km/h,viscolind sau spulberand zapada.

Ninsori viscolite vor fi trecator si in Moldova, indeosebi pe parcursul zilei de sambata.

In regiunile sudice si sud-estice vor fi mai ales ploi, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25...30 l/mp.

Iarna isi intra in drepturi treptat, dar sigur.

Locul nuantelor de verde-galben, ce reprezinta masele de aer cald, il ia culoarea albastru, din ce in ce mai inchis, ceea ce inseamna ca din ce in ce mai rece este masa de aer ce ajunge la noi dinspre nordul continentului.

In saptamana urmatoare, noaptea temperatura va cobori sub limita de inghet in toata tara, iar maximele, doar cateva grade peste zero.
6 ianuarie 2012, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.