Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

VINERI

 IN TARA: Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii pe arii extinse in sudul si estul tarii, local in centru si izolat in rest. Acestea vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea, predominant ploi in Oltenia si Muntenia si precipitatii mixte in rest. La munte vor predomina ninsorile. Izolat in sud-estul tarii cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Vantul se va intensifica seara si noaptea in majoritatea regiunilor, dar in special in zona de munte, unde temporar va viscoli ninsoarea. Vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 1...2 grade in estul Transilvaniei pana la 12...13 grade pe litoral. Temperaturile minime se vor situa intre -4 si 6 grade.

 LA BUCURESTI: Vremea se va raci. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul se va intensifica seara si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

 LA MUNTE: Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp. Vantul se va intensifica treptat si mai ales in cursul noptii temporar va viscoli ninsoarea. In Carpatii Occidentali ninsorile vor mai cadea in prima parte a zilei apoi se vor restrage ca arie.

SAMBATA

 IN TARA: Vremea va continua sa se raceasca, astfel incat regimul termic se va apropia de cel normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, vor cadea precipitatii pe arii extinse in sud si est, local in centru si izolat in rest. Acestea vor fi predominant sub forma de ploaie in Dobrogea, mixte in Oltenia si Muntenia si mai ales ninsori in celelalte regiuni. Vantul va mai prezenta intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte si numai izolat in rest, in prima parte a zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime intre -9 si 0 grade.

 LA MUNTE: Cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei, va ninge in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali, iar vantul va mai prezenta intensificari temporare. In restul masivelor ninsorile se vor semnla pe arii restranse. Temperatura aerului va continua sa scada.

DUMINICA

 LA MUNTE: Cerul va fi mai mult noros si local va ninge slab, indeosebi in Carpatii Occidentali si in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va mai scadea usor, dar va avea valori normale pentru inceputul lunii ianuarie.
5 ianuarie 2012, Sursa: Gandul.info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.