Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta zapada de Revelion

Meteorologii anunta zapada de Revelion

Meteorologul Realitatea TV Elena Cordoneanu anunta ca romanii vor avea zapada de Revelion, in special cei din nordul si nord-vestul tarii. Cu toate acestea, avand in vedere aerul rece care va traversa Europa de vineri, ninsoarea ar putea face o surpriza si bucurestenilor, dar si romanilor din sudul tarii.

Marti - Bucuresti:
In Capitala, dimineata in jur de -3 grade si putina ceata, apoi o zi cusanse egale pentru nori si soare si cu 6 grade la amiza, ceace inseamna un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta data.

In tara:
In zonele joase din vestul si centrul tarii vor fi innoraripersistente, local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita saufulguiala si vor fi conditii de polei. In restul teritoriului cerul vafi variabil sidoar in orele diminetii va fi ceata, iar valoriletermice vor fi apropiate sau chiar usor peste cele normale pentru aceastadata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, mai scazute chiar acolo unde ceata vapersista.

Miercuri - Bucuresti:
In Capitala, minus 2 grade dimineata, putina ceata in primele ore ale zilei dar apoi probabilitate

In tara:
Maine sansele de soare ramin semnificative in zonele inalte de deal si de munte dar si in sudul tarii dupa ridicarea cetii matinale. In restul teritoriului predomina vremea inchisa cu ceata care in regiunile intracarpatice va fi persistenta si asociata trecator cu burnita sau fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice depasesc mediile climatologice ale perioadei la munte si in regiunile extracarpatice si sunt in apropierea acestora in restul teritoriului.
Maximele vor fi cuprinse intre 0 grade la Miercurea si 7 grade frecvent in estul si sudul tarii, chiar 8 grade la Tulcea. 

Joi - Bucuresti:
Vreme inchisa in Capitala joi , cu ceata dimineata si 0 garde in termometre, cu sanse reduse de soare dar si asa se aduna 6 grade in termometre pina la amiaza.

In tara:
Vremea va fi predominant inchisa. Fenomenul dominant va fi ceata de dimineata din zonele de ses, ceata care izolat va persista pe parcursul zilei. Temperatura aerului mai cistiga 1-2 grade la valorile minime dar si la cele maxime chiar daca soarele va fi scump la vedere datorita transportului de aer cald sub care ne vom afla. Maximele pornesc de la 1-2 grade in centrul tarii si ajung la 8 grade in sudest la Slobozia, Constanta si Tulcea.
27 decembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.