Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cel mai calduros Craciun din ultimii ani. In Irlanda a fost mai cald ca in Grecia

Cel mai calduros Craciun din ultimii ani. In Irlanda a fost mai cald ca in Grecia

"Inotatorii de Craciun" au fost tentati in acest an sa bea cocktail-uri de vara in loc de "traditionalele" pahare de whiskey, dupa ce temperaturile din Irlanda, de exemplu, au fost mai mari chiar si decat cele din Grecia.

Astfel, 25 decembrie 2011 a fost una dintre cele mai calduroase zile de Craciun din ultimii ani, cu o temperatura neobisnuit de mare, de 14 grade, inregistrata in Irlanda. Spre comparatie, in insulele Corfu (Grecia) si Sardinia (Italia) s-au inregistrat 13 grade.

Klara Finkele, metorolog in cadrul serviciului irlandez, a declarat pentru Irish Independent ca nu poate spune cu exactitate care a fost cea mai calduroasa zi de Craciun din istorie, insa 25 decembrie 2011 a fost cu siguranta una dintre acestea.

"Colegii mei spun ca in 2002 a fost mai cald decat acum, insa nu avem cum sa verificam aceasta informatie. Oricum, este una dintre cele mai calduroase zile de Craciun, desi in 1988 si 1974 a fost de asemenea foarte cald." a declarat meteorologul irlandez.

Serviciul irlandez meteorologic va mai astepta cel putin 2 zile pana cand va determina exact pe ce loc se situeaza anul 2011, deoarece angajatii au liber in aceste zile si, in plus, trebuie verificate informatiile din 1851 si pana astazi.
27 decembrie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.