Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ceata in tara

Ceata in tara

Innorarile vor mai persista peste centrul si sudul extrem al tarii si cu totul izolat va fulgui. Fenomenul care va castiga teren si va da nota urmatoarelor zile va fi ceata.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 0 si 7 grade, mai coborate in Transilvania pana in jurul valorii de -3 grade.

In Bucuresti dimineata sunt prognozate -3...-2 grade si sunt conditii de ceata. 

Regiuni

Regiunile din interiorul arcului carpatic vor avea parte si de putin soare. Plafonul noros se destrama partial, dar in zonele joase de relief dimineata, pe arii restranse se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Temperatura aerului va avea valori in jurul normelor climatologice de la -3…-2 grade in estul Transilvaniei, pana la 2…3 grade peste pragul de inghet in Banat si Crisana.

Vremea in urmatoare 2 zile

Marti in zonele joase de relief din interiorul arcului carpatic norii vor acoperi suprafete extinse si se va asocia cu precipitatii slabe, burnite sau fulguieli ce pot favoriza producerea de polei.

In restul tarii soarele se va arata, insa numai dupa ce va risipi ceata de pe vai si de la campie. Temperatura aerului va avea valori maxime de la -3...-2 grade in depresiunile intramontane din centrul tarii, pana la 9…10 grade in dealurile subcarpatice ale Olteniei, Munteniei si Moldovei.

In Capitala soarele se va arata cel mai probabil pana la orele pranzului. Vantul va fi slab, iar temperatura maxima va fi de 4…5 grade.

Miercuri soarele va fi o prezenta generoasa si va fi vreme calda pentru sfarsitul lunii decembrie. La campie, pe vai si in zonele depresionare pe arii restranse va fi ceata ce poate persista la primele ore ale zilei. In aceste conditii temperatura aerului va avea valori maxime de la -3…-2 grade in conditii de ceata mai persistenta, pana la 8..9 grade in dealurile subcarpatice din sudul tarii

In Bucuresti meteorologii promit cer variabil si conditii de ceata la primele ore ale diminetii.

Temperatura aerului mai creste putin, iar de la cele -3….-1 grad din zori, pana la pranz se vor aduna in termometre aproape 6 grade.
26 decembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.