Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme inchisa si ceata in toate regiunile tarii

Vreme inchisa si ceata in toate regiunile tarii

Meterologii anunta vreme inchisa si maine . Norii vor acoperi cerul toata in ziua mai putin in sud-est, unde trecator apare soarele. In timp ce in vest, centru si in nord apar ploile, in sud si est se va semnala multa ceata, mai ales in prima parte a zilei. Maximele termice vor fi cuprinse intre 7..8 grade in zonele cu ceata persistenta si 13..14 garde in vestul tarii, chiar 13 grade pe litoral, la Constanta.

MIERCURI - Bucuresti

Capitala nu face exceptie de la aspectul general al vremii. Vreme inchisa cu nori multi, ceata si  burnita mai ales in prima parte a zilei. La amiaza termometrele vor arata 9 grade.

In tara:

In vestul, centrul si nordul tarii, vreme calda si destul de placuta. Cerul va fi variabil si doar pe arii restranse se innoreaza. Ceata matinala persista si peste zi in depresiunile din estul Transilvaniei. Regiumul termic este destul de placut cu maxime ce ajung la amiaza la 12 grade la Satu Mare, Oradea si Arad si 13 grade la Timisoara.** In sudul tarii, vreme mohorata cu nori stratiformi, ceata persistenta si burnita in zonele joase de relief. La deal si la munte isi face loc si soarele, asa ca vremea va fi frumoasa.

JOI - Bucuresti: 

Vreme predominant inchisa in Capitala joi, putina ceata dimineata cand termometrele vor arata 3 grade, iar pana la amaiza va urca pana la 8 grade.

In tara:

In jumatatea de vest a tarii vin nori si ploi, care, treptat, in cursul noptii se vor extinde in toata tara. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. Regimul termic se mentine ridicat, cu temperaturi maxime cuprinse intre 7 si 13 grade, cele mai ridicate fiind in sud-est la Calarasi, Constanta si Tulcea. Ceata nu lipseste nici joi in orele diminetii in zonele joase din regiunile extracarpatice.

VINERI - Bucuresti:

In capitala, vineri va fi vreme calda cu o maxima de 11 grade. Nu avem sanse sa vedem soarele, dar sunt conditii sa ploua slab.

In tara:

Aria precipitatiilor se extinde in majoritatea regiunilor, dar vor fi in general slabe si predominant sub forma de ploaie slaba si burnita. Vantul se mai intensifica, iar ceata nu mai apare decat izolat. Regimul termnic rimane peste cel obisnuit, cu maxime cuprinse intre 3 grade in estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc si 13 grade in Lunca Dunarii, la Giurgiu.
14 decembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.