Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa si temperaturi peste normalul termic

Vreme frumoasa si temperaturi peste normalul termic

Vremea va deveni usor mai calda pentru data calendaristica in care ne aflam. Temperatura aerului va continua sa creasca usor, astfel la orele pranzului se vor atinge valori termice intre 4 si 12 grade. In vestul tarii, in centru si nord cerul va fi noros si temporar va ploua. In Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor, printre picaturile de ploaie se vor amesteca si cativa fulgi  zapada.

Sambata, 10 decembrie:

Bucuresti

Bucurestenii vor avea o zi frumoasa si in incalzire usoara. Cerul nu va mai fi la fel de senin ca astazi, dar nici nori prea multi nu vor fi. De la minus 3 grade in zori, temperatura creste pana la 10 grade dupa-amiaza.

Regiuni

In regiunile intracarpatice ploile se intorc dar este mai cald. Temperatura nu prea tine cont de lipsa soarelui, va creste cu doua trei grade mai mult decat ieri, pana la 12 grade la Resita, 11 grade la Timisoara, 8 grade la

Cluj Napoca si Brasov. In sud vremea va fi primavarateca. Temperatura aerului va creste mai mult decat ieri, astfel la orele pranzului se vor inregistra valori termice in general peste 10 grade. Norii incep sa se adune, dar deocamdata nu sunt prognozate precipitatii, iar vantul nu va trece de moderat.

Si in Dobrogea vremea se mai incalzeste. Cerul va fi variabil, iar maximele termice vor fi de 11 grade in Constanta si de 10 grade la Tulcea. 

In  Moldova este mult prea cald pentru luna decembrie. Maximele prognozate in principalele localitati vor fi de 10...12 grade, cand in mod obisnuit mercurul termometrelor ar trebuii sa se opreasca la 3....4 grade.

Duminica, 11 decembrie: 

Bucuresti:

Vremea va fi calda in Capitala – temperatura va continua sa creasca, astfel maxima prognozata va fi de 12...13 grade. 

Regiuni: 

Vremea se incalzeste inca putin, indeosebi in sudul tarii, astfel meteorologii caracterizeaza aceasta ultima zi a saptmanii ca fiind calda pentru luna decembrie. Temperaturile maxime vor fi de la 3-4 grade in Bucovina, pana spre 14...15 grade in Campia Romana.

La munte se mentin conditiile pentru precipitatii mixte.Valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 4...14 grade, de aceasta data cel mai cald va fi in Banat.
10 decembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.