Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iarna si-a intrat in drepturi, in Maramures. Blocaje pe drumuri acoperite cu 15 centimetri de zapada.

Iarna si-a intrat in drepturi, in Maramures. Blocaje pe drumuri acoperite cu 15 centimetri de zapada.

Iarna si-a intrat in drepturi cu simt de raspundere in Maramures! In pasul Gutai a nins o zi intreaga, fara oprire, si drumurile s-au pierdut sub zapada, spre deznadejdea soferilor.

Sub stratul de omat se formase insa gheata si masinile au derapat periculos, iar unele au incremenit pe marginea drumului. Mai bine de cinci ore au asteptat cei aflati in trafic pana si-a facut aparitia primul utilaj de la deszapezire. 

Toata ziua a nins in Pasul Gutai si Drumul National 18, ce leaga Baia Mare de Sighetul Marmatiei, a devenit un vis urat pentru soferi. Joi noapte, stratul de zapada trecea in unele zone de 15 centimetri. Mai multe tiruri au "inghetat" in mijlocului drumului, dupa ce lanturile au cedat. Din aceasta cauza, s-au format cozi de masini de cinci kilometri. 

Politistii nu i-au iertat pe soferii care nu aveau autoturismele echipate cu anvelope de iarna. Asta inseamna intre 600 si 1.300 de lei, dar si retinerea certificatului de inmatriculare. 
9 decembrie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.