Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Urmeaza trei zile reci, cu ploi si temperaturi scazute

Urmeaza trei zile reci, cu ploi si temperaturi scazute

De astazi, vremea incepe sa se strice, iar ploile vor cuprinde vestul, nordul si centrul tarii.

Meteorologii spun ca ploile vor fi abundente  in vestul, nordul si centrul tarii, unde cantitatile de precipitatii vor depasi si 25 de litri pe metru patrat.

Cu toate acestea, temperaturile raman inca ridicate pentru aceasta data, cu maxime cuprinse intre 8 si 18 grade.  In Capitala, vremea ramane la fel de calda, cu maxime care se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius. 

Maine,  racirea vremii va curpinde toata tara, iar temperaturile vor scadea cu circa 8 grade. Ploile vor cadea mai ales in regiunile sudice si sud-estice. In celelalte regiuni vor fi innorari temporare vor fi innorari si numai izolat vor cadea cativa stropi de ploaie. Temperaturile se vor incadra intre 2 grade in depresiuni si 10 in sud-vestul tarii si pe litoral, acestea fiind valori apropiate de cele normale pentru  aceasta data. In Capitala, temperaturile scad marti la 8-9 grade, iar ziua vor fi  cu ploi. 

Nici miercuri  vremea nu va fi diferita. Temperaturile se vor situa  intre 0 si 10 grade la scara intregii tari. Ploile se vor rari si vor mai cadea cativa stropi in sud. Vantul va sufla mai tare la  munte sufla.

Miercuri, va mai ploua putin si in Capitala, cand vremea se va mentine rece,  iar temperatura va fi de maximum 8 grade Celsius.
5 decembrie 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.