Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea de Ziua Nationala

Cum va fi vremea de Ziua Nationala

De Ziua Nationala, romanii care locuiesc orasele din Moldova vor avea parte de vreme schimbatoare, cu innorari si ploi. Bucurestenii vor avea parte de vreme frumaosa toata ziua.

Prognoza meteorologica arata ca, maine, vremea se va schimba mai ales  in partea de nord-est a tarii, unde cerul se va innora si izolat va ploua slab in Moldova.  Va ninge in Carpatii Orientali.  În restul tarii, va fi cer variabil si ceata in prima parte a zilei, mai ales  in zonele joase.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in centrul tarii si  13 grade la Drobeta Turnu Severin.

Capitala va avea parte de vremea ramane frumoasa si maine. La amiaza, temperatura va ajunge  pana la 10 grade Celsius. Cei care pleaca la munte vor avea vreme buna de drumetie, cu cer senin si temperaturi ceva mai ridicate pentru aceasta perioada a anului..

Vineri, va continua sa ploua slab, sa burniteze sau sa se produca polei in estul tarii. În restul tarii, vremea se va mentine frumoasa. Dimineata isi face aparitia ceata.

Ziua de vineri se anunta frumoasa,  cu temperaturi cuprinse intre  5 grade in Nordul Moldovei si 11 grade in sud-vestul tarii.

La munte, vreme tocmai buna de drumetie. Soarele generos nu permite aparitia niciunui fulg de nea. Aer proaspat, cer senin, vant linistit, un cadru cat se poate de placut, cu valori termice ridicate pentru aceasta perioada a anului..

La sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa. Diminetile vor fi mai reci, dar la amiaza temperatura creste, iar maximele ajung pana la 12 grade.

Meteorologii arata ca vremea frumoasa  din aceste zile se datoreaza unui camp de presiune atmosferica ridicata si a avansului unei mase de aer mai cald care vine dinspre centrul continentului.
1 decembrie 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.