Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

SAMBATA

IN TARA: Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile centrale, nord-vestice si sud-estice. Mai ales dimineata si noaptea va fi ceata local in Campia de Vest si Campia Romana si pe arii restranse in restul zonelor joase. Izolat vor fi precipitatii slabe, burnite si fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -9 si 1 grad.

LA BUCURESTI: Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade.

DUMINICA

IN TARA: Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul tarii. Vor fi conditii de precipitatii slabe, burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade. Dimineata si noaptea, va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura, local, in zonele joase.
26 noiembrie 2011, Sursa: Gandul.info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.