Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea ne face o surpriza in acest weekend

Vremea ne face o surpriza in acest weekend

Planuiti o excursie in acest weekend la munte sau doar vreti sa va plimbati printr-un parc? Iata ce spun meterologii despre perioada 17 - 20 noiembrie 2011.

Joi, 17 noiembrie

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in nordul Olteniei si al Munteniei si in Dobrogea. Izolat va ninge slab in zona deluroasa din sud si in Carpatii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 1 si 9 grade, iar cele minime, in general, intre -10 si -2 grade. Dimineata si noaptea local va fi ceata.

Vineri, 18 noiembrie

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data, desi valorile termice vor creste usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, se va semnala ceata. Presiunea atmosferica va continua sa scada usor.

Sambata, 19 noiembrie

Vremea se va mentine in general frumoasa, dar mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-est si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime, intre -7 si 2 grade, mai coborate in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.

Duminica, 20 noiembrie

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est si sud-est. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade, mai coborate in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase se va semnala ceata.

LA MUNTE

17 noiembrie: Vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in Carpatii Meridionali unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta. Dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata.

18 noiembrie: Vremea va fi predominant frumoasa, dar rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni izolat va fi ceata.

19 noiembrie: Vremea se va mentine predominant frumoasa si rece. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Dimineata si noaptea pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

20 noiembrie: Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori sub normele climatologice ale perioadei, comparabile cu cele din intervalul anterior. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.
17 noiembrie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.