Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Soarele castiga teren

Soarele castiga teren

Este vreme mohorata si rece in estul si in sudul tarii, unde norii pot aduce si ploi slabe. In zonele aflate dincolo de Carpati va fi o zi frumoasa, cu soare si ceata in zori. Maximele pornesc de la 8 grade si ajung la 17-18 la amiaza.
 
Este vreme mohorata si rece in estul si in sudul tarii, unde norii pot aduce si ploi slabe. In zonele aflate dincolo de Carpati va fi o zi frumoasa, cu soare si ceata in zori. Maximele pornesc de la 8 grade si ajung la 17-18 la amiaza.

Miercuri va fi vreme mohorata si rece in estul si in sudul tarii, unde norii nu vor lasa nici o sansa soarelui, ba chiar vor aduce si ploi slabe. In regiunile aflate dincolo de Carpati situatia nu se schimba: urmeaza o zi frumoasa de toamna cu soare si ceata in zori. In aceste conditii, maximele termice vor fi de la 8 grade in nordul Moldovei, pana la 17-18 grade in Banat, Crisana si sud-vestul Transilvaniei. 

Ziua va fi rece in Capitala, chiar mai rece decat marti, cu o maxima de cel mult 12 grade. Nori, burnita si vreme mohorata in Bucuresti. Presiunea atmosferica masoara 761 mm coloana de mercur, valoare de la care nu prezinta variatii semnificative.

La munte, noiembrie continua tot cu vreme frumoasa. Cerul se anunta senin, exceptand masivele mai joase din exteriorul arcului carpatic, unde norii vor acoperi temporar cerul. Vantul nu trece de moderat, iar temperatura aerului nu se modifica prea mult - valorile termice de la amiaza sunt inca usor peste mediile climatologice ale datei.

In regiunile intracarpatice, vremea va fi frumoasa si miercuri. Cerul va fi aproape senin, vantul cel mult moderat, iar temperatura aerului creste la fel de mult ca si marti: 17 grade la Timisoara si Oradea, 15 grade la Cluj, Bistrita si Sibiu si 12 grade la  Brasov, valori peste mediile climtologice ale datei.

In sudul tarii, meteorologii anunta o zi inchisa si mai rece decat marti. Norii si ceata invaluie zonele joase de relief, unde trecator se va semnala burnita. Mai mult soare va fi pe culmile dealurilor. Temperatura aerului va avea valori de la 11-13 grade in Campia Romana, pana spre 15-17 grade in Subcarpatii Getici.

Si in Dobrogea vremea va fi mohorata si mai rece decat marti. Cerul va fi noros si izolat se formeaza ceata asociata trecator si cu burnita. Vantul va fi in general slab, iar temperatura aerului urca la 12 grade atat la Constanta cat si la Tulcea.

In Moldova atmosfera ramane inchisa, iar din punct de vedere termic va fi vreme rece pentru aceasta data – cele 8 grade din Botosani si Bacau, 10 grade la Iasi si Focsani si 11 grade la Galati, valori cu pana la 3 grade mai mici fata de cele normale. Cerul va fi noros si izolat va fi ceata si burnita.

Joi, vremea va fi in general frumoasa. In regiunile estice si sud-estice, norii josi mai zabovesc in prima parte a zilei si se regrupeaza la lasarea serii, intervale cand vor fi conditii de burnita. Pe arii restranse, in zonele joase de relief din exteriorul arcului carpatic apare ceata. Valorile termice se opresc la 8-9 grade in zonele de pe Valea Siretului si ajung la 17 grade in vestul tarii. 

Bucurestenii incep ziua cu nori si ceata, dar peste zi soarele mai imprastie norii. Nu indeajuns de mult ca temperatura aerului sa urce mai sus de 12 grade.

Vineri, sub influenta unei mase de aer mai cald ce vine dinspre bazinul mediteraneean, vremea se incalzeste usor, mai ales la deal, la munte si in regiunile intracarpatice. Dupa o dimineata in care temperatura va scadea din nou spre minus 8 grade in depresiuni si ceata invaluie vaile si luncile raurilor, urmeaza o zi frumoasa, insorita in toata tara. Maximele vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, posibil usor mai mici de 10 grade in regiunile unde ceata va persista mai multe ore.

In Bucuresti, vineri e timp frumos si se incalzeste usor. Ziua incepe cu ceata, dar o  va risipi soarele, iar mercurul urca in termometre pana spre 14 grade.
2 noiembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.