Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ultima luna de toamna incepe ca una de primavara

Ultima luna de toamna incepe ca una de primavara

Meteorologii prognozeaza un inceput de noiembrie frumos, fara precipitatii. Dimineata si noaptea va fi insa destul de frig, mai ales in depresiuni si la munte. Iata prognoza pana miercuri.

Astazi vremea se va mentine predominant frumoasa, dar rece noaptea si dimineata. Cerul va fi mai mult senin, exceptand zona litoralului unde vor fi unele innorari. Vantul va sufla in general slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre -10 grade. Dimineata si noaptea se va produce ceata, pe arii restranse in regiunile extracarpatice si izolat in rest.

Luni vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general slab. Dimineata si noaptea in zonele joase, mai ales din regiunile extracarpatice, se va produce ceata, posibil asociata cu burnita.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 16 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

Marti vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local se va produce ceata.

Miercuri vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scazute in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea se va produce ceata.
30 octombrie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.