Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine frumoasa, dar rece. PROGNOZA PE TREI ZILE.

Vremea se mentine frumoasa, dar rece. PROGNOZA PE TREI ZILE.

Joi va fi o zi senina in aproape toata tara, exceptand extremitatea de sud-est a teritoriului, unde se mai aduna norii. Vantul este agitat in sudul Banatului. La amiaza, temperaturile sunt cuprinse intre 7 si 17 grade la scara intregii tari.

Joi, meteorologii ne promit o zi frumoasa in toata tara, dar va fi rece dimineata si la lasarea serii. Cerul este mai mult senin, exceptand extremitatea de sud-est a teritoriului unde se mai aduna norii. Vantul nu se opreste in sudul Banatului, unde bate sustinut, dar in rest nu trece de moderat. Cu tot soarele de peste zi, atmosfera nu se incalzeste prea tare. Vor fi tot valori termice modeste, usor sub cele normale in regiunile extracarpatice, dar mai mari in vest si in centru si vorbim despre temperaturi intre 7 si 17 grade la scara intregii tari. 

Cerul se limpezeste deasupra Capitalei si inca de dimineata va fi soare, cu dinti insa. La amiaza sunt asteptate 11-12 grade, usor sub valoarea normala a acestei perioade. Vantul va sufla de la slab pana la moderat. Presiunea atmosferica stationeaza la 766 mm coloana de mercur, valoare deja peste cea de referinta.

Ziua incepe cu vreme rece si la munte, iar ceata nu lipseste de pe vai si in depresiuni. Odata cu aparitia soarelui insa, ceata se risipeste, iar temperatura aerului ajunge la valori mai ridicate decat miercuri in majoritatea masivelor. Aprope niciun nor nu se mai arata peste zi, iar vantul va sufla de la slab pana la moderat.

Vineri e vreme frumoasa, dar rece dimineata si seara. Dupa frigul patrunzator din depresiunile intramontane, unde vor fi si minus 9 grade, soarele prezent aproape peste tot ridica temperatura aerului la valori intre 8 si 17 grade. Nori mai sunt in Dobrogea, dar in rest va fi mai mult senin. In zonele joase, izolat, se formeaza ceata, iar vantul nu trece de moderat in nicio regiune.

Zi frumoasa, dar tot rece dimineata si in Capitala. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul abia daca adie. La amiaza sunt prognozate 12-13 grade, cu putin sub valoarea normala a datei.

Weekendul nu aduce mari modificari in aspectul vremii: tot vreme frumoasa, vant potolit si putina ceata dimineata. Cerul se anunta senin in toata tara, exceptand Dobrogea, unde norii josi se aduna temporar in prima parte a zilei si la lasarea serii. Sub aspect termic, maximele sunt in preajma normelor climatologice, intre 8 si 16 grade, din nou cu cele mai ridicate valori in vest si centru.

Vreme stabila sambata si in Bucuresti: frig de dimineata, insa ziua se anunta frumoasa, fara urma de nori si cu vant slab. Temperatura aerului atinge 12-13 grade la amiaza.
27 octombrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.