Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Saptamana incepe cu temperaturi scazute

Saptamana incepe cu temperaturi scazute

Frig duminica, cu maxime intre 5 si 13 grade, pe care vantul le va face sa para inca si mai mici.

Va ploua slab in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, dar in Moldova vorbim de precipitatii mixte, in timp ce spre estul Transilvaniei si la munte va fulgui.

In Bucuresti, amiaza nu va reusi sa ridice mercurul la mai mult de 11 grade. Si, in ciuda soarelui care mai iese si el de sub norii nu prea hotarati sa lase ploi, ziua va fi rece in special din cauza vantului puternic.

Luni, soarele sta mai mult ascuns sub nori, iar ploile si vantul vor prefera Baraganul, Dobrogea si sudul Moldovei. In rest, cerul e variabil, dar temperaturile nu dau semne ca ar tine cont de fila din calendar. Amiaza ne va aduce intre 5-6 grade in depresiuni si cel mult 13-14 in vestul Olteniei.

In Bucuresti luni, soarele razbate de sub nori dar nu reuseste sa ridice prea mult temperatura. Maxima nu va trece de 10-11 grade dupa o dimineata cu 2-3 grade.

Ziua de marti mai adauga totusi un grad-doua la temperaturi. Chiar daca in depresiuni tot 5-6 grade se asteapta, in Lunca Dunarii e rost sa se adune 15 grade. Dar, in extremitatea sud-estica a tarii, tot norii dicteaza, dar chiar si aici ploua mai putin. Vantul ramane puternic mai ales pe litoral.

Vremea e frumoasa marti in Capitala. Dar frigul cedeaza doar o idee, permitand mercurului sa urce pana la cel mult 13 grade.
16 octombrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.