Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi slabe si vant in urmatoarele zile. Cum va fi vremea luni si marti.

Ploi slabe si vant in urmatoarele zile. Cum va fi vremea luni si marti.

Desi temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta, in cursul zilei de luni vremea va fi racoroasa, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, preluata de Mediafax.

In tara, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in partea de est si sud-est a teritoriului, unde va ploua local. In restul tarii ploi slabe vor fi posibile doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -1 si 9 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -5 grade.

La Bucuresti, desi temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta, vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

Marti, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Va ploua local in regiunile sud-estice si pe arii restranse in nord-vest si centru. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.
9 octombrie 2011, Sursa: Hotnews
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.