Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toamna n-a venit pentru toti. In Bucegi a cazut prima ninsoare, dar la mare a fost vreme de baie

Toamna n-a venit pentru toti. In Bucegi a cazut prima ninsoare, dar la mare a fost vreme de baie

O pacla rece si groasa a invaluit sambata centrul tarii, iar anotimpul plin de culoare s-a transformat subit intr-unul distant. La munte au cazut primii fulgi pe creste, iar in statiuni s-a pornit o ploaie marunta fara de sfarsit.

S-au dus dintr-un foc 10 grade fata de vineri, iar soarele a fugit speriat la Constanta, unde oamenii inca se aruncau in valuri. Cu toti pareau insa de pe un alt continent. Si poate nu o sa credeti, dar in Dobrogea chiar s-au inregistrat 27 de grade Celsius.

La Fundata, langa Brasov, vineri era soare, iar lumea se rasfata la iarba verde doar au fost 21 de grade. O singura noapte a trecut iar toamna calda si frumoasa a disparut peste vai, iar oamenii au aprins focurile in soba.

Zgribuliti, gospodarii scurteaza orice drum. Este atat de urat afara incat nu-ti vine sa lasi pe drum niciun caine.

Dupa-amiaza, la Fundata, s-au inregistrat 2 grade Celsius, dar vantul puternic te facea sa tremuri ca la -2 grade.

Vant, ceata si o ploaie rece au infruntat si turistii rataciti pe Valea Prahovei. Au fost doar 4 grade Celsius, la poalele Bucegilor, fata de 19, vineri, in acelasi loc.

In varf de munte, pe platoul Bucegilor, la peste 2.200 de metri altitudine, a cazut deja prima ninsoare.

Vijelia a oprit telecabina din Busteni, iar in statiunea vecina toata suflarea s-a retras in cabane.

Si la Castelul Peles, musafirii au dardait murati pana la piele de stropii desi. Meteorologii spun ca este chiar mai frig ca in alti ani.

Numai in Dobrogea vremea calda s-a incapatinat sa ramana stapana. Au fost 27 de grade la Mahmudia si Tulcea, iar la Mamaia 25. Dar si aici se va sfarsi rasfatul, De duminica se raceste in toata tara. Iar la munte se intetesc ninsorile.
9 octombrie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.