Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toamna isi intra in drepturi din acest weekend

Toamna isi intra in drepturi din acest weekend

Vineri vremea e la fel de hotarata sa nu ne aduca nici un semn de la toamna. Cerul variabil incurajeaza mercurul sa indice la amiaza maxime si de 31 de grade in Lunca Dunarii, in timp ce valorile cele mai mici nu vor cobori sub 21 de grade.

Dar, este ultima zi cu astfel de temperaturi, pentru ca inca de seara norii se vor aduna peste jumatatea de vest a tarii, iar ploile se vor insoti cu vant mai ales la munte si in Campia de Vest. 

Bucurestenii nu simt inca schimbarea vremii vineri. Temperatura atinge 30 de grade, iar norii abia daca se arata peste Capitala. 

Prima zi din weekend in sfarsit ne aminteste ca ne aflam totusi la mijlocul toamnei. Vremea se anunta mohorata in vest, nord si centru, iar ploile ocupa arii mari din aceste regiuni. Se anunta ploi si in rest, dar nu la fel de extinse, in plus se raceste si cu 10-12 grade in nordvest. Maximele vor fi, asadar, intre 10 si 20 de grade in sud, si nu vor depasi nici macar in sudestl 23-24 de grade. 

In Capitala sambata toamna intra in forta. Puneti la indemana un pulovar, pentru ca temperatura abia daca mai atinge 20 de grade. Ploile vor astepta totusi caderea serii.
6 octombrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.