Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Luna noiembrie ne ofera pe alocuri fenomene meteo extreme. PROGNOZA PE 3 LUNI!

Luna noiembrie ne ofera pe alocuri fenomene meteo extreme. PROGNOZA PE 3 LUNI!

Dupa un inceput de toamna care ne aminteste mai mult de vara, iarna se va instala si ea mai devreme. Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu estimeaza ca si precipitatiile vor fi mai abundente si nu este exclus chiar sa avem parte de fenomene extreme.

In noiembrie, temperaturile vor fi normale in nord-vestul, centrul si estul tarii. Precipitatiile pot fi peste medie, in majoritatea regiunilor, cu exceptia sudului tarii. De altfel, in zonele de munte iarna a trimis inca de pe acum primele sageti.

"Am avut intr-adevar  -1 un grad pe Varful Omu, si aceasta pe fondul unor intensificari ale vantului de pana la 125 km/h la rafala, deci senzatia reala resimtita a fost una destul de neplacuta, de -10", a declarat Viorica Dima.

Nu numai temerarii muntelui au simtit in oase primul val de frig. La Miercurea Ciuc, toti localnicii au vazut gheata la prima ora a diminetii.

"La statia Meteo Miercurea Ciuc am inregistrat - 0,1 grade, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna", a declarat si Tanko Karoly,  meteorolog Statia Meteo M. Ciuc.

Pana sa vina ninsorile, meteorologii au si vesti ceva mai bune.

"Cel putin pentru saptamana care urmeaza cel putin in orele amiezelor vom avea temperaturi de miez de vara'' , a mai spus Viorica Dima, meteorolog ANM.
11 septembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.