Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Meteorologii anunta ploi la mijlocul acestei saptamani

Meteorologii anunta ploi la mijlocul acestei saptamani

Miercuri cerul va fi variabil, iar norii si ploile vin in estul tarii si la munte, pe arii restranse insa. Vantul sufla moderat, dar temperaturile sunt inca peste cele normale la aceasta data si vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade.

Cele mai ridicate valori se vor inregistra in Campia Romana, la Craiova, Giurgiu si Calarasi.

In Capitala cerul va fi temporar noros si sunt conditii ca trecator sa ploua slab. Se mai racoreste putin, iar temperatura maxima urca pana la 28-29 de grade.

Joi meteorologii anunta cer temporar noros, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, cel mai probabil in regiunile extracarpatice. Noaptea insa, un alt front atmosferic aduce alte ploi, incepand din nord-vest. Maximele zilei pornesc de la 21-22 de grade in depresiuni si in nordul Moldovei, si ajung la 29 de grade in Campia Romana la Craiova, Alexandria, Giurgiu si Calarasi.

29 de grade sunt in Capitala, joi la amiaza. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie sunt reduse. Vantul sufla slab pana la moderat.
6 septembrie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.